Svartvit kortärmad T-shirt med rektangelmönster för flickor
T-shirt med rektangelmönster i svartvitt för flickor
170,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

T-shirt med rektangelmönster i svartvitt för flickor

170,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Läs noga igenom storleksguiden nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta storleken ovanför din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L, ta storlek XL).

Vill du köpa en ny T-shirt till din dotter? I så fall kanske hon gillar den här. Det är en svartvit T-shirt med rektangelmönster som är både chic och söt. Den är tillverkad av polyester, som är mjuk att ta på och bekväm för alla tjejer.
Matière

Polyester

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

T-shirt med rektangelmönster i svartvitt för flickor

Den svartvita T-shirt med rektangelmönster för flickor är ett modernt och trendigt plagg som kommer att ge ditt barns garderob en touch av stil. Denna T-shirt är omsorgsfullt tillverkad av högkvalitativa material och erbjuder optimal komfort under hela dagen. Det svartvita rektangelmönstret ger T-shirten en minimalistisk och elegant estetik. De kontrasterande färgerna skapar en iögonfallande visuell effekt som kommer att fånga allas uppmärksamhet.

Ärmlös T-shirt för flickor

Din dotter kommer att älska att bära denna svartvita T-shirt, eftersom den ger henne en mycket snyggare look. Den ärmlösa och lätta designen gör den idealisk att bära under varma dagar.

Den raka skärningen omfamnar hennes kropp på ett sätt som gör att hon kan röra sig fritt.

T-shirt med vacker design för flickor

Den här tjej-T-shirten är tillverkad av högkvalitativt tyg för att vara mer slitstark. Dess iögonfallande design gör den också idealisk att bära till skolan eller när du är ute med vänner. De svarta och vita tonerna gör den tidlös och, framför allt, lätt att bära. Till exempel med jeans och ett par sneakers för en avslappnad look.