Quiltad rosa jumpsuit med huva
Quiltad vinteroverall med huva för flickor
511,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Quiltad vinteroverall med huva för flickor

511,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Läs noga igenom storleksguiden nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta storleken ovanför din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L, ta storlek XL).

Den quiltade vinteroverallen med huva för flickor är det perfekta plagget för att hålla din lilla prinsessa varm och mysig hela vintern. Den är quiltad och tillverkad av bomull och polyester med ett ultramjukt plyschfoder för maximal värme och komfort.
Matière

Coton, Polyester

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Quiltad vinteroverall med huva för flickor

Med en huva som skyddar huvudet mot kylan ger den ett komplett skydd mot vinterns element, starka vindar, snö och underkylt regn.

Den praktiska dragkedjan framtill gör det enkelt att snabbt klä på och av sig, medan de elastiska muddarna ger en åtsittande passform runt handlederna.

En varm vinter

Vår jumpsuit är ett perfekt plagg för att hålla din lilla prinsessa varm och väl skyddad under årets kallare månader. Med sin lösa men ändå åtsittande skärning har jumpsuiten en mycket bekväm passform. Du behöver inte oroa dig för plötsliga rörelser eller att halka på snön när din lilla upptäckare bär det här plagget. Den hellånga dragkedjan gör den också lätt att använda.

Quiltad rosa jumpsuit med huva
11967-3e7788.jpeg

Perfekt outfit för vintersemestern

Den här pilotdräkten är perfekt för familjeaktiviteter som vinterpromenader, bilresor eller semester i bergen. Dess estetik gör den bedårande, och de ljusa färgerna passar perfekt till små flickor och lyser upp deras ansikten. Praktisk men ändå söt!