Elegant halvfingerhandske för moderiktiga tjejer, grön och grå
Elegant halvfingerhandske för flickor
170,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Elegant halvfingerhandske för flickor

170,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Vi är mycket stolta över att kunna presentera vår helt nya design av flickhandskar. Vår eleganta halvfingerhandske för tjejer är tillverkad av högkvalitativ akryl och är gjord för komfort och stil. Den är perfekt för alla årstider, särskilt under de kalla vintermånaderna.
Matériau

Acrylique

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Elegant halvfingerhandske för flickor

Den eleganta halvfingerhandsken för flickor är ett måste för stilmedvetna flickor. Handsken är tillverkad med omsorg och känsla för detaljer och ger både skydd mot kyla och en sofistikerad touch till alla outfits.

Den här halvfingerhandsken är särskilt utformad för att passa perfekt i flickors känsliga händer och är tillverkad av högkvalitativa material som garanterar komfort och hållbarhet. Den mjuka och behagliga texturen känns lyxig, medan den åtsittande passformen ger rörelsefrihet. Handsken utmärker sig med sin eleganta och tidlösa design.

Gand fågelbroderi

Den här halvfingerhandsken är broderad med en vacker fågel på en trädgren för att göra den mer iögonfallande. Alla tjejer kommer att falla för denna supersöta accessoar!

Designad med omsorg, denna handske är tillverkad av högkvalitativa material som garanterar hållbarhet och komfort. Handskens design med halva fingrar gör att flickans fingrar kan förbli fria samtidigt som händerna hålls varma.

Trendig fingerlös handske

Den här handsken ger dig den värme du behöver för att hålla händerna varma under de kallaste dagarna. Den fingerlösa designen är mycket modern och passar till alla kläder.

Den har också ett elastiskt handledsband som anpassar sig perfekt till storleken på barnets handled, vilket garanterar en bekväm och säker passform. Handsken finns i en mängd olika snygga färger som kan matchas med vilken outfit som helst.