Björnbalaklava för flickor som bärs av en moderiktig flicka
Björn-balaklava för flickor
227,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Björn-balaklava för flickor

227,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Det kalla vädret är här och det är även trenderna för vinterhattar! Ta en titt på dessa mössor för flickor, som kommer att hålla deras huvuden varma och ge dem en fantastisk look. Den ser ut som en mask med ett björnmotiv som tilltalar barn. Sammanfattningsvis är mössan med björnmönster för flickor en praktisk och bedårande modeaccessoar som kommer att hålla din lilla flicka varm.
Material

Akryl

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Björn-balaklava för flickor

Girls balaklava med björnmönster är en gullig och funktionell accessoar som ger en touch av mjukhet och finurlighet till din lilla flickas garderob. Denna balaklava är omsorgsfullt tillverkad av högkvalitativa material och är inte bara bekväm att bära, utan också hållbar och långlivad. Björnmotivet på balaklavan är helt enkelt oemotståndligt.

Balaklava för vinterbruk

Vår hood har en bonnet med björnansikte och öron, vilket gör den riktigt söt. Dess tyg faller ner mot halsen och kan användas som halsduk.

Balaklavan med björnmönster för flickor är en bedårande och praktisk modeaccessoar för kalla vinterdagar. Denna balaklava är utformad för att ge optimalt skydd mot kyla, samtidigt som den ger en touch av nyckfullhet till din lilla flickas outfit.

Balaklava i akryl

Tack vare det mjuka tyget kommer den här huvan sannolikt inte att irritera ditt barns hud. Akryltyget är stretchigt för att garantera komfort och bättre passform.

Den här balaklavan är tillverkad av högkvalitativa material och är mjuk och bekväm att bära. Den har ett varmt fleecefoder som håller ditt barns huvud och öron varma, även i kallt väder.