Enhörningsdagbok med lås för små rosa flickor på ett bord i ett hus
Enhörningsdagbok med lås för små flickor
284,00 kr Select options
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Enhörningsdagbok med lås för små flickor

284,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Älskar din lilla flicka enhörningar? Gör henne då en tjänst och ge henne rätten att ha sin egen lilla hemliga trädgård med denna magnifika enhörningsdagbok med lås för små flickor! Ge henne smak för att skriva med denna fantastiska dagbok i plysch, hon kommer till och med att kunna låsa den och behålla alla sina hemligheter…
Type

Cahier

Dimensions

A5

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Enhörningsdagbok med lås för små flickor

Enhörningsdagboken med lås är den perfekta följeslagaren för små flickor som älskar att skriva, rita och uttrycka sin kreativitet i avskildhet.

Den här vackra dagboken är speciellt utformad för att fånga alla värdefulla ögonblick i en liten flickas liv och ge henne ett säkert och hemligt utrymme att dela sina tankar, drömmar och känslor.

En söt dagbok för små flickor

För din lilla flicka är allt hon går igenom under dagen, hennes små äventyr eller missöden av största vikt för henne! Det är därför idén att ge henne en little girl diary är en bra idé för hennes mentala välbefinnande på daglig basis.

Hon kommer att kunna skriva ner allt hon tänker på, så att hon kan arbeta med sitt skrivande och få smak för det. Hon kommer också att kunna rensa tankarna och förstå hur hon känner inför de olika händelserna i sitt liv som ung flicka. Och naturligtvis, förvara den säkert, för hon kanske bara vill läsa den igen med hjärtat fullt av känslor tio år senare!

En mjuk enhörningsdagbok med hänglås

Med ett extra mjukt plyschomslag och ett enhörningsmotiv är detta en riktig prinsessdagbok som du kommer att kunna ge henne!

Utrustad med ett hänglås kan hon till och med stänga den så att hon kan hålla alla sina hemligheter för sig själv…