Flerfärgad pop-it-anteckningsbok för små flickor
Pop-it anteckningsbok för små flickor
227,00 kr Select options
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Pop-it anteckningsbok för små flickor

227,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Letar du efter skolmaterial till din lilla flicka? Missa inte vår pop-it-anteckningsbok för små flickor! Din dotter kommer inte bara att kunna använda den som en anteckningsbok för skolan, utan den har också antistress-spelet som är så populärt bland barn inbyggt direkt i anteckningsboken!
Nombre de page

50 pages

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Pop-it anteckningsbok för små flickor

Pop-it Notebook för små flickor är en rolig och pedagogisk produkt som erbjuder en unik sensorisk upplevelse.

Anteckningsboken har pop-it-teknik, som består av en serie silikonbubblor som är placerade på varje sida. Bubblorna är mjuka vid beröring och känns bra när man klämmer på dem. De ger också ifrån sig ett tillfredsställande, mjukt “pop”-ljud, vilket ger en rolig dimension till spelupplevelsen.

En anteckningsbok som inte liknar någon annan!

Om du letar efter originella skolmaterial till din lilla flicka har du kommit till rätt ställe!

Vår pop-it anteckningsbok för flickor kan användas av henne för att ta anteckningar på lektionen, använda den för ett specifikt ämne eller som en lärobok, men framför allt har den det berömda stressavlastningsspelet som barn älskar på framsidan av anteckningsboken!

Anteckningsboken Little Girl Pop-it Notebook är ett roligt och praktiskt brevpapperstillbehör som kommer att tilltala alla små flickor. Anteckningsboken har ett färgglatt och livfullt omslag med söta mönster och bedårande design som fångar ditt barns uppmärksamhet vid första anblicken.

Flerfärgad pop-it-anteckningsbok för små flickor
0-afa2e2.jpeg

Praktisk och tillgänglig i flera modeller

Finns i flera roliga och färgglada designer, den ena lika söt som den andra, din lilla flicka kommer att älska den!

Detta är en anteckningsbok för flickor som sticker ut från traditionella anteckningsböcker och kommer att få din lilla flicka att slappna av när dagen blir lång och hård.

Anteckningsboken har ett unikt pop-it-system som gör att ditt barn kan pressa silikonbubblorna på omslaget för att skapa behagliga ljud och taktila förnimmelser.

Den här funktionen stimulerar ditt barns kreativitet och koncentration samtidigt som den ger en rolig och lugnande sensorisk upplevelse.