Mångfärgad anteckningsbok i plysch för flickor med en mening
Plyschig anteckningsbok för flickor
227,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Plyschig anteckningsbok för flickor

227,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Letar du efter skolmaterial för din dotters återkomst till skolan? Missa då inte denna magnifika anteckningsbok i plysch för flickor som gör hela skillnaden! Den mjuka anteckningsboken finns i 3 färger och 2 olika designer, och med sina söta katt- eller rävmotiv kommer den att bli en omedelbar hit hos din lilla flicka.
Type

Cahier

Modell

Kanin, Räv

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Plyschig anteckningsbok för flickor

Anteckningsboken i plysch för flickor är en unik och bedårande produkt som kommer att glädja små flickor i alla åldrar. Anteckningsboken är utformad med ett mjukt och fluffigt plyschomslag som ger en behaglig känsla vid beröring.

Den lyxiga texturen får det att kännas som om du klappar ett litet gosedjur.

En anteckningsbok för tjejer som inte liknar någon annan!

Om du har letat efter originella skolmaterial till din dotter, då kommer hon att älska denna underbara plyschanteckningsbok för flickor!

De mjuka färgerna och plyschmaterialet gör hela skillnaden. Välj din dotters favoritdjur, mellan en räv och en kanin, och ge henne lite mjukhet under skoldagen.

Den plyschiga anteckningsboken för flickor är ett tillbehör som kombinerar både funktionalitet och mjukhet. Den är utformad för unga tjejer som gillar att ta anteckningar, skriva berättelser eller rita sina kreativa idéer.

Anteckningsboken är tillverkad av ett plyschmaterial som är mycket mjukt att ta på, vilket gör den behaglig att hantera och använda.

Praktisk för flera användningsområden

Storleken gör att den kan användas som en riktig anteckningsbok för ett specifikt ämne eller aktivitet, som att färglägga eller göra anteckningar. Men den kan också användas som en dagbok eller journal, det är upp till din dotter att bestämma!

Designen på plyschanteckningsboken för flickor är mycket elegant och flickaktig. Den är utsmyckad med ljusa mönster och färger som små flickor kommer att älska. Anteckningsboken finns i flera storlekar för att passa allas behov.

Den kan användas som dagbok, reseanteckningsbok, skissbok eller helt enkelt som en anteckningsbok.