Rosa och blå enhörningsryggsäck i plysch för flickor
Enhörningsryggsäck i plysch för flickor
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Enhörningsryggsäck i plysch för flickor

511,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Ta en titt på denna enhörningsryggsäck i plysch för flickor. Denna modell har en mycket iögonfallande och elegant design! Dess enhörningsform med horn kommer garanterat att glädja alla små flickor. Ryggsäcken har justerbara axelremmar för att passa barnets storlek.
Âge

0 à 12 ans

Matériau

Peluche

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Enhörningsryggsäck i plysch för flickor

Enhörningsryggsäcken i plysch för flickor är en absolut bedårande och magisk accessoar som kommer att glädja alla små prinsessor. Ryggsäcken är tillverkad av högkvalitativa material och är mjuk, plyschig och extremt bekväm.

Enhörningen, symbolen för renhet och förtrollning, avbildas realistiskt med sina stora spetsiga öron, glittrande horn och färgglada man. De omsorgsfulla detaljerna ger den här unika ryggsäcken en extra touch av charm.

Ryggsäck med dragkedja

Den här plyschiga ryggsäcken har en smidig dragkedja på baksidan för enkel öppning och stängning. Den är lämplig att ta med på resor eller till skolan.

Enhörningsryggsäcken i plysch för flickor är en bedårande och praktisk accessoar som kommer att tilltala alla små flickor som älskar enhörningar. Ryggsäcken är tillverkad av mjuk och fluffig plysch, vilket gör den bekväm att bära på ryggen.

Lätt ryggsäck

Den här ryggsäcken är lätt och har vadderade remmar för att vara bekväm att bära. Det är också en mjuk plyschdocka som ditt barn kan krama på kvällen för att somna.

Ryggsäckens enhörningsform är helt enkelt underbar, med ett skinande gyllene horn och uttrycksfulla ögon som ger liv åt hela saken. Enhörningsöronen finns också med och ger en extra touch av gullighet