Modern ryggsäck med grå uggla för flickor
Uggla-ryggsäck för flickor
-10% Kod RDA10 till och med01/05/2024

Uggla-ryggsäck för flickor

795,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Kolla in denna ryggsäck med ugglemönster för tjejer! Det är en trendig ny accessoar som kommer att tilltala alla tjejer som gillar att vara snygga. Färgen passar till alla outfits och designen är verkligen iögonfallande. Denna ryggsäck passar bäst för tjejer från 14 år och uppåt.
Poids

0.65kg

Matériau

simili cuir

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Uggla-ryggsäck för flickor

Den ugglemönstrade ryggsäcken för flickor är en bedårande och funktionell accessoar som kommer att glädja spirande små fashionistas. Med sin lekfulla och färgstarka design passar den här ryggsäcken perfekt för unga tjejer som gillar att uttrycka sin unika personlighet.

Den här ryggsäcken är tillverkad av högkvalitativa material och är mycket slitstark för att tåla vardagligt slitage. Starka sömmar och robusta dragkedjor säkerställer att ryggsäcken förblir intakt även efter tung användning.

Vattentät ryggsäck

Den här ryggsäcken är tillverkad av läderimitation och dess insida är tillverkad av polyestermaterial. Den är vattentät och läckagesäker, vilket gör den lämplig för utflykter under regniga dagar.

Ryggsäcken med ugglemönster för flickor är en trendig och praktisk accessoar som kommer att tilltala alla små flickor med en passion för djur. Ryggsäcken är tillverkad av högkvalitativt material, vilket garanterar dess hållbarhet och motståndskraft mot stötar och repor.

Väska med flera fickor

Huvudfickan med dragkedja har tillräckligt med utrymme för att förvara din loulous skolmaterial. Den här väskan har också andra fack för andra tillbehör.

Ryggsäckens design är helt bedårande, med ett ugglemotiv tryckt över hela väskan. Färgerna som används är ljusa och iögonfallande, vilket gör ryggsäcken ännu mer tilltalande för barn.