Justerbar ormring för moderiktiga tjejer
Justerbar ormring för flickor
170,00 kr Select options
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Justerbar ormring för flickor

170,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Denna vackra justerbara ormring är perfekt för tjejer som gillar att sticka ut från mängden. Ringen med ormmotiv är justerbar så att den passar perfekt på alla fingrar. Oavsett om din lilla prinsessa är uppklädd eller nedklädd ser den här ringen alltid chic ut på hennes lillfinger.
Färg

Silver, Gyllene

Matériaux

Alliage de zinc

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Justerbar ormring för flickor

Den justerbara ormringen för tjejer är ett elegant men lekfullt smycke, designat speciellt för unga tjejer som gillar att sticka ut i stil.

Den här unika ringen är tillverkad av högkvalitativt sterlingsilver, vilket ger den en strålande glans och exceptionell hållbarhet. Ringens design är inspirerad av ormarnas mystiska skönhet och skapar en accessoar som fångar fantasin och ger en touch av äventyr till alla outfits.

Justerbar ormring för flickor

Söker du efter en modern och snygg ring till din lilla flicka? Titta inte längre än till vår flickring, denna ring är speciellt utformad för flickor oavsett ålder.

Den justerbara ormringen för flickor är ett elegant och originellt smycke som kommer att glädja unga flickor som letar efter en trendig modeaccessoar. Ringen är tillverkad av silverpläterad metall av hög kvalitet, vilket ger den bra motståndskraft och lång livslängd.

Ringens design är inspirerad av ormen, ett mystiskt och fascinerande djur, en symbol för visdom och förvandling.

Justerbar ormring för moderiktiga tjejer

Snygg ring i ormstil för flickor

Med detta vackra roliga ormmotiv kommer din prinsessa att älska att bära denna fina ring. Vår ring för liten flicka är tillverkad av högkvalitativa material för att hålla länge.

Ormens huvud är fint utformat, med noggranna detaljer och en glansig yta som ger det ett mycket realistiskt utseende. Ormens kropp är under tiden flexibel och justerbar, vilket gör att ringen passar perfekt på fingerstorleken på flickan som bär den.

Den här justerbara ormringen för tjejer är en perfekt modeaccessoar för att komplettera en avslappnad eller klädd outfit.