Hjärtformad genombruten guldring för moderiktiga tjejer
Genombruten hjärtformad ring för flickor
170,00 kr Select options
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Genombruten hjärtformad ring för flickor

170,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Letar du efter en vacker och unik ring till din lilla flicka? Vår genombrutna hjärtring är perfekt för unga flickor och småflickor. Den finns i två färger. Metallen som används i ringen är av högsta kvalitet, vilket garanterar dess hållbarhet och motståndskraft mot vardagligt slitage.
Färg

Silver, Gyllene

Matériaux

Alliage de zinc, cuivre

Poids

0.85g

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Genombruten hjärtformad ring för flickor

Den genombrutna hjärtformade ringen för flickor är ett delikat och elegant smycke som garanterat kommer att fånga allas uppmärksamhet.

Den här unika kombinationen skapar den perfekta balansen mellan modern stil och tidlös symbolik. Denna ring är speciellt utformad för tjejer som gillar att uttrycka sin personlighet och unika stil.

Tillverkad av hållbara material

Den härringen för små flickor är tillverkad av specialmaterial för att garantera hållbarhet. Ge din lilla prinsessa något som kommer att hålla länge.

Den genombrutna hjärtformade ringen för flickor är ett delikat och raffinerat smycke som kommer att charma unga flickor som letar efter en elegant och romantisk accessoar.

Den här ringen är designad med stor känsla för detaljer, vilket återspeglas i den fint utformade designen och den noggranna finishen. Det genombrutna hjärtat är ringens centrala element och framhävs vackert av de rena, fina linjerna som omger det.

Hjärtformad genombruten guldring för moderiktiga tjejer
Hjärtformad genombruten guldring för moderiktiga tjejer

Hjärtformad ring

Den här hjärtformade ringen är kärleksfullt utformad och kommer garanterat att glädja din lilla älskling. Välj denna ring genom att köpa en till henne för att göra henne glad.

Metallen som används för att tillverka denna ring är av hög kvalitet, vilket garanterar dess hållbarhet och motståndskraft mot vardagligt slitage. Denna genombrutna hjärtformade ring för flickor är ett perfekt val för speciella tillfällen, som födelsedagar, årsdagar eller bröllop.