Justerbar hjärtring för flickor med pärlor inuti
Justerbar hjärtring för flickor
170,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Justerbar hjärtring för flickor

170,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Välj denna hjärtformade ring. Det här fina smycket i zinklegering är designat för att passa bra på små flickors fingrar, oavsett ålder. Dessutom är den vackra ringen justerbar. Den kan bäras varje dag för att ge en feminin touch till alla outfits, eller reserveras för speciella tillfällen för en mer sofistikerad look.
Färg

Silver, Gyllene

Matériaux

Alliage de zinc

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Justerbar hjärtring för flickor

Den justerbara ringen med hjärtmotiv för flickor är ett delikat och charmigt smycke som kommer att ge en touch av sötma till alla outfits.

Hjärtats konturer är fint böjda, vilket skapar en känsla av rörelse och harmoni. Ringens anpassningsförmåga är en annan stor fördel. Den kan enkelt anpassas till storleken på varje liten flickas finger, vilket gör den till ett perfekt val för en gåva eller för att följa ett barns tillväxt. Ringen passar perfekt och sitter bekvämt hela dagen.

Magnifik justerbar ring

Med sin charmiga design kommer denna ring att få din lilla flicka att känna sig speciell. Den har en mycket vacker design och kvalitet. Denna bijou är ett måste för din nästa speciella händelse.

Den justerbara ringen med hjärtmotiv för flickor är ett delikat och elegant smycke som kommer att glädja unga damer som letar efter en accessoar som är både trendig och romantisk.

Den här ringen är tillverkad av högkvalitativa material och har en unik och originell design som framhäver ett vackert hjärta i relief.

Justerbar hjärtring för flickor med pärlor inuti

Justerbar ring i zinklegering

Den härzinklegeringsringen med vackert mönster är tillverkad av högkvalitativa material och kommer att hålla så länge som möjligt.

Justerbar för alla fingerstorlekar, denna ring anpassar sig perfekt till varje barns morfologi för optimal komfort. Dess omsorgsfulla finish och glänsande utseende ger den en elegant, raffinerad look som garanterat kommer att göra succé bland flickvänner.

Oavsett om det är för ett speciellt tillfälle eller bara för nöjet att ge, är denna justerbara ring med hjärtmotiv för flickor en perfekt present som säkert kommer att glädja.