Designringar i 20 delar för moderiktiga små flickor
Designringar i 20 delar för små flickor
-10% Kod SPG10 till och med 26/06/2024

Designringar i 20 delar för små flickor

170,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Letar du efter en unik present till din lilla flicka? Välj då detta paket med 20 ringar för små flickor i olika färger och roliga mönster. De är det perfekta smycket för alla outfits och mycket vackra, vilket gör dem till en idealisk accessoar för alla tillfällen. Denna uppsättning ringar är perfekt för speciella tillfällen.
Matériau

Résine

Färg

Flerfärgad

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Designringar i 20 delar för små flickor

Snyggt mönstrade ringar i 20 delar för små flickor är den perfekta presenten till spirande unga fashionistas. De bedårande ringarna är särskilt utformade för små händer och har söta, färgglada mönster som små prinsessor garanterat kommer att älska.

Varje set innehåller 20 unika ringar i en mängd olika stilar och färger som passar till alla outfits. Motiven inkluderar fina blommor, förtrollande fjärilar, glittrande hjärtan och mycket mer.

Vacker ring i harts

Dessa magnifika 20 ringar är tillverkade av harts. Ett kvalitetsmaterial som vi uppskattar för dess charm, men också för dess lätthet. Din lilla prinsessa kommer att känna sig bekväm med att bära denna bijou.

De 20 vackra designringarna för små flickor är en elegant och charmig uppsättning smycken som kommer att glädja små flickor. Varje ring pryds av ett unikt och färgglatt motiv, allt från blommor och fjärilar till hjärtan och stjärnor.

De vackra motivringarna för små flickor är ett elegant och charmigt smycke som kommer att glädja små flickor

De ljusa, glada färgerna på dessa ringar kommer att ge en touch av skoj till alla outfits.

Ring med blommor och frukter

De vackra blom- eller fruktmotiven på dessa ringar är så vackra att din lilla prinsessa säkert kommer att bli glad över att få dem i present.

Dessa ringar är tillverkade av högkvalitativa material som garanterar hållbarhet och styrka. De är också lätta och bekväma att bära, vilket gör dem perfekta för känsliga små händer.

Ringarna är justerbara, vilket innebär att de kan bäras av barn i olika åldrar.