Justerbar fjärilsring för moderiktiga guldflickor
Justerbar fjärilsring för flickor
170,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Justerbar fjärilsring för flickor

170,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Vill du skämma bort din lilla prinsessa? Ge henne denna sublima justerbara ring i present! En vacker kristallring i form av en fjäril som hon kommer att älska att bära på festen. Detta smycke kommer att vara ett underbart komplement till din lilla flickas kvällsoutfit. Denna ring är en perfekt present till födelsedagar, jubileer eller andra speciella tillfällen.
Färg

Blå, Flerfärgad, Grön, Violett, Vit

Matériau

Métal

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Justerbar fjärilsring för flickor

Den justerbara fjärilsringen för flickor är ett delikat och förtrollande smycke som kommer att få din lilla prinsessas ögon att gnistra.

Fjärilens fina vingar är utsmyckade med små glittrande stenar, vilket ger en touch av glitter och glamour till detta redan vackra smycke. Din lilla flicka kommer att kunna njuta av detta smycke i många år framöver, även om hon växer upp snabbt. Förutom att vara en snygg modeaccessoar är denna fjärilsring också ett utmärkt sätt att uppmuntra ditt barns fantasi och kreativitet.

Fjärilsring

Älskar din dotter fjärilar? Gör henne glad med denna söta ring med fjärilsmotiv. En söt och elegant ring som hon kommer att vara glad att bära varje dag eller för en speciell händelse.

Den justerbara fjärilsringen för flickor är ett elegant och delikat smycke som kommer att glädja små flirtiga flickor.

Den här ringen är tillverkad av en högkvalitativ zinklegering, vilket gör den extremt stark och långlivad. Ringens design är helt charmig: den föreställer en söt fjäril med fina, rundade vingar, med fina, exakta detaljer som ger en touch av sofistikering.

Justerbar fjärilsring för flickor med flera moderiktiga valmöjligheter

Rolig färgad ring

Den här ringen finns i flera färger, så att du kan välja den som din prinsessa kommer att älska. Dessutom är denna flickring tillverkad av högkvalitativa material för att hålla så länge som möjligt.

Ringen är också utsmyckad med små gnistrande kristaller som ger en touch av glitter och glamour. Det bästa med den här ringen är att den är justerbar, vilket innebär att den kan bäras av flickor i alla åldrar.

Den anpassar sig enkelt till fingerstorleken tack vare det justerbara bandet, vilket gör den mycket praktisk och bekväm att bära.