Halsband med runt hängsmycke Pat'Patrouille silver Everest karaktär, mycket originellt och modernt.
Halsband med runt hängsmycke Paw Patrol Everest
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Halsband med runt hängsmycke Paw Patrol Everest

227,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Pat’Patrouille runt hängande halsband med Everest-figur är ett förtjusande smycke som kommer att glädja fans av den berömda tecknade barnserien. Det är tillverkat av rostfritt stål, ett slitstarkt och lättskött material som garanterar smyckets livslängd och glans. Hängsmycket föreställer Everest, en av Patrullens stjärnkaraktärer.
Matière

Métal

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Halsband med runt hängsmycke Paw Patrol Everest

Populär karaktär Everest

Halsbandet Pat’Pat Everest är det perfekta tillbehöret för fans av den berömda animerade barnserien. Den originella, färgglada designen ger en rolig, lekfull touch till alla outfits.

Halsbandets runda hänge föreställer Everest, en av de mest populära medlemmarna i Pat’Patrol. Denna huskyvalp med vit och svart päls uppskattas för sitt mod, sin intelligens och sin lojalitet mot sina vänner. Hängsmycket visar hans leende, energiska ansikte, som speglar hela hans personlighet.

Halsband med runt hängsmycke Pat'Patrouille silver Everest karaktär, mycket originellt och modernt.

En stark, justerbar kedja

Halsbandet är tillverkat av högkvalitativa material och garanterar ökad motståndskraft mot stötar och repor. Smycket är också allergivänligt, vilket innebär att det inte finns någon risk för allergi eller hudirritation för personer med känslig hud.

Den justerbara kedjan gör det enkelt att justera längden på halsbandet för att passa personliga preferenser. Fästena är starka och pålitliga så att du kan bära dina smycken utan att vara rädd för att de ska gå sönder eller lossna.