Solroshalsband för flickor med nyckel, blomma och bi
Flicka – hängande halsband med solros
227,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Flicka – hängande halsband med solros

227,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Välj detta fina solros-hängehalsband för flickor. Solrosen är en symbol för hopp, lycka och tur. Detta halsband är perfekt för alla tjejer som vill bära något vackert och snyggt. Med sin charmiga design och oklanderliga kvalitet är solros hängande halsband för flickor ett tidlöst smycke som kommer att förbli ett värdefullt minne för livet.
Taille du pendentif

25mm

Longueur

55cm

Materiau

Alliage de zinc

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Flicka – hängande halsband med solros

Solroshalsbandet för flickor är ett elegant och charmigt smycke som kommer att ge en touch av naturlig skönhet till alla outfits. Halsbandet är speciellt designat för unga tjejer som uppskattar finess och femininitet. Solrosens hänge är den centrala punkten i detta halsband.

Detta solros hängande halsband för tjejer är inte bara en modeaccessoar, utan också en symbol för positivitet och lycka. Solrosen förknippas ofta med glädje och vitalitet, och att bära detta halsband kan påminna varje ung tjej om att alltid ha en positiv attityd och lysa som en solstråle.

Vackert halsband för en flicka

Detta flickhalsband med solroshänge är ett perfekt tillskott till ditt barns smyckessamling. Den neutrala tonen på halsbandet kommer att komplettera alla outfits, och solrosmotivet är glatt och roligt.

Solroshalsbandet för flickor är ett delikat och elegant smycke som kommer att glädja alla flirtiga små flickor. Halsbandet består av en kedja i guld- eller silvermetall, beroende på vad du väljer, som avslutas med ett vackert solroshänge.

0-0fa27c.jpeg

Långt kedjehalsband

Detta halsband är perfekt för alla lilla tjejer som älskar långa halsband! Hängsmycket är tillverkat av robust metall och har en ljusgul solrosdesign.

Hänget är fint utformat med noggranna detaljer som ger blomman liv. Solrosens kronblad är perfekt tecknade och deras textur är subtilt framhävd för att skapa en effekt av djup.

Blommans hjärta är tillverkat av en robust metall

Blommans hjärta är utsmyckat med en liten gnistrande kristall som ger juvelen en touch av briljans.