Blått pärlarmband med snödrottningen Elsa
Frost Elsa – Blått pärlarmband
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Frost Elsa – Blått pärlarmband

170,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Vårt blåa pärlarmband Elsa the Snow Queen är tillverkat av lysande blå pärlor som återspeglar Elsas ikoniska klänning och kompletteras av en avbildning av den berömda Elsa. Armbandet har en enkel men elegant design som gör att du kan kombinera det med vilken outfit eller stil som helst.
Matière

Plastique

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Frost Elsa – Blått pärlarmband

Det blå pärlarmbandet Elsa the Snow Queen är en förtrollande juvel som perfekt fångar den magiska, isiga andan hos den ikoniska karaktären Elsa i filmen The Snow Queen. Detta utsökta armband är tillverkat av skimrande blå pärlor, som för tankarna till isens kristallklara nyanser och omedelbart för tankarna till kungariket Arendelle.

Varje pärla är noggrant utvald för sin briljans och livfulla färg, vilket skapar en fantastisk visuell effekt. Armbandet pryds av ett snöflingehänge, den emblematiska symbolen för Elsas magiska kraft.

Fina pärlor i djupblått

Det blå pärlarmbandet Elsa the Snow Queen är ett underbart smycke, perfekt för fans av den berömda Disney-prinsessan. Det är tillverkat av blå pärlor som inspirerats av Elsas ikoniska outfit i filmen Snödrottningen.

Pärlorna är noggrant utvalda och elegant arrangerade på en robust elastisk tråd som enkelt passar alla handleder. Oavsett om det är som present eller för att unna dig själv kommer denna juvel att vara ett fantastiskt och värdefullt val som ger en magisk touch till alla outfits.

Blått pärlarmband med snödrottningen Elsa

En förtjusande accessoar

Armbandet har också en charmig berlock som föreställer Elsa, huvudpersonen från Disneyfilmen Frost, med sin glittrande isblå klänning och skimrande vita chiffongcape. Berlocken ger en extra touch av elegans och kompletterar ensemblen perfekt.

Detta är en bärbar accessoar för vardagsbruk eller till och med för de speciella tillfällen som kräver den gnista som bara prinsessan Elsa kan ge.