Rosa och vitt armband med foto av Anna och Olaf
Anna och Olaf – Frost rosa och vitt armband med hjärthänge
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Anna och Olaf – Frost rosa och vitt armband med hjärthänge

170,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Anna och Olafs rosa och vita armband med hjärthänge är onekligen vackert och tillverkat av högkvalitativa material för en oklanderlig finish som håller länge. De populära animerade karaktärerna Anna och Olaf syns på urtavlan, tillsammans med en hjärtdetalj nedanför.
Färg

Rose

Matière

Alliage, cuir artificiel, verre

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Anna och Olaf – Frost rosa och vitt armband med hjärthänge

Det rosa och vita Anna och Olaf-armbandet med hjärthänge är en unik modeaccessoar som kommer att glädja fans av den berömda Disney-filmen Snödrottningen. Detta utsökta armband är noggrant utformat för att fånga den förtrollande andan i filmen och förkroppsliga den okrossbara vänskapen mellan de älskade karaktärerna, Anna och Olaf.

Armbandet är tillverkat av högkvalitativa material och är både elegant och hållbart. Omväxlande rosa och vita pärlor ger en mjuk, feminin touch, medan det hjärtformade hänget ger en romantisk, symbolisk touch till ensemblen.

Anna och Olaf, väsentliga karaktärer

Det rosa och vita Anna och Olaf-armbandet med hjärthänge är ett elegant och romantiskt smycke som kommer att tilltala alla fans av Snödrottningen. Armbandet går i pastellrosa och är prytt med ett förtjusande hänge med Anna och Olaf, två oförglömliga karaktärer från filmen

Detta stretchiga armband anpassar sig enkelt till alla handleder och ger komfort hela dagen. Detta smycke kommer snabbt att bli din favorit om du kombinerar det med ett matchande halsband eller bär det ensamt för att ge en fin touch till din vardagsoutfit.

Rosa och vitt armband med foto av Anna och Olaf

Vackert utformade detaljer

Hjärtat i slutet av armbandet är en fin detalj som ger en unik touch av kärlek och tillgivenhet. Med Anna, den modiga prinsessan från kungariket Arendelle, Olaf, den lojala men något disträa snögubben, samt detta charmiga hjärthänge som symboliserar uppriktig kärlek, är detta armband fyllt av djupa betydelser.

Den exklusiva designen garanterar också att det passar perfekt på alla handledsstorlekar tack vare den mycket flexibla resåren. Detta smycke kommer att vara lika bekvämt som det är vackert!