Harry Potter timglas hängsmycke i moderiktigt guld
Harry Potter timglas hängsmycke
-10% Kod RDM10 till och med 01/06/2024

Harry Potter timglas hängsmycke

170,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Här är ett fint Harry Potter timglas hängsmycke i guld som Hermione bar. Det är en tidsomkastare som låter dig gå tillbaka i tiden. De 3 ringarna kan vridas och timglaset rinner ut. Harry Potter-halsbandet med timglas är en elegant och raffinerad modeaccessoar som kan bäras vid alla tillfällen.
Matériau

PVC

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Harry Potter timglas hängsmycke

Halsbandet Harry Potter Hourglass Pendant Necklace är ett unikt och fängslande smycke som kommer att glädja alla fans av den berömda sagan. Detta vackra halsband är designat med omsorg om detaljerna, vilket gör det till ett måste för alla Harry Potter-entusiaster.

Hängsmyckets bas har en fint utformad metallram som föreställer ikoniska symboler från Harry Potter-universumet. De omsorgsfulla detaljerna i ramen ger halsbandet en touch av sofistikering och klass, vilket gör det perfekt för alla tillfällen, oavsett om det är en elegant kväll eller en avslappnad dag.

Vackert guldhalsband

Om din dotter är ett fan av Harry Potter-filmerna kommer hon att bli glad över att bära samma hourglass hängehalsband som sin hjältinna Hermione, vilket gör att du kan gå tillbaka i tiden. En bra julklapp att tänka på.

Halsbandet Harry Potter Hourglass Pendant Necklace är ett unikt och fascinerande smycke som kommer att glädja alla fans av den berömda litterära och filmiska sagan.

Halsbandet är utformat med stor omsorg om detaljerna för att troget återge det ikoniska timglaset som syns i Harry Potter-filmerna.

37268-17da32.jpeg

Smycken för flickor

Tjejer behöver alltid ett vackert berlockhalsband runt halsen. Så för dem kommer detta gyllene smycke att vara perfekt, och vad mer är, det är från Harry Potter-filmen med en speciell kraft som Hermione känner till.

Det timglasformade hänget är tillverkat av högkvalitativa material, så det är slitstarkt och långvarigt.

Kedjan är utrustad med ett starkt, lättanvänt karbinlås som garanterar optimal säkerhet för smycket.