Flerfärgad enhörningshandväska för små flickor på ett bord
Liten flickas handväska med enhörning
284,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Liten flickas handväska med enhörning

284,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Lägg vantarna på denna vackra enhörningshandväska för småflickor, perfekt för alla småflickor med känsla för stil. Kort sagt, denna handväska med enhörningsmönster för små flickor är ett måste för alla små flickor som älskar enhörningar.
Tranche d'âge

4 à 12 ans

Matériau

Polyester

Poids

0.26kg

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Liten flickas handväska med enhörning

Handväskan med enhörningsmotiv för små flickor är en bedårande och förtrollande accessoar som kommer att få ditt barns ögon att glittra. Den här handväskan är speciellt utformad för små prinsessor som drömmer om magi och förtrollning.

Enhörningen, symbolen för renhet och magi, är representerad i all sin prakt, med sin mångfärgade man och glittrande horn. Din lilla flicka kommer att känna sig som en riktig prinsessa när hon bär den här unika handväskan.

Justerbar handväska för flickor

Den här flickhandväskan har en justerbar axelrem så att den passar din lilla flicka perfekt. Den har en robust axelrem och kommer inte att orsaka smärta eller obehag i axlarna.


Handväskan med enhörningsmotiv för små flickor är en bedårande och praktisk accessoar som kommer att glädja alla små flickor som är passionerade för dessa magiska varelser.

Den här handväskan är designad i ett mjukt, slitstarkt tyg med en robust dragkedja för att garantera säkerheten för ditt barns tillhörigheter. Enhörningsmotivet är helt enkelt underbart, med ljusa färger och noggranna detaljer som ger handväskan en touch av nyckfullhet och originalitet.

Handväska i polyester

Denna flickhandväska är tillverkad av polyestermaterial som gör den stark och hållbar. Invändigt finns en stor ficka för förvaring av din dotters skolmaterial.

Enhörningen är representerad i olika positioner, med en regnbågsfärgad man och svans, fina vingar och ett glittrande gyllene horn.

Den här handväskan passar perfekt för små flickor, med en idealisk storlek för att bära alla deras små skatter.