Trendig rund axelremsväska med Disney-figurer för flickor på ett bord
Rund axelremsväska med Disney-figurer för flickor
170,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Rund axelremsväska med Disney-figurer för flickor

170,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Vi erbjuder denna originella handväska som är tillverkad av högkvalitativt material, vilket garanterar exceptionell hållbarhet och bekväm användning. Designen på denna vackra runda axelremsväska med Disney-figurer är helt bedårande, med färgglada illustrationer av några av figurerna från Disney-universumet.
Dimensions

10* 10 *5cm

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Rund axelremsväska med Disney-figurer för flickor

Väskan har en justerbar axelrem, så att ditt barn kan bära den bekvämt över axeln eller över kroppen. Den har också en robust dragkedja som garanterar säkerheten för alla föremål den innehåller.

Det är upp till dig att bestämma vilken av dem din dotter kommer att välja, mellan Musse, Mimmi, Daisy eller Kalle!

En väska lika rund som Musse Piggs öron

Den här Disney characters round shoulder bag for girls är ett måste för alla spirande små prinsessor. Med sin runda form och färgglada design med de berömda Disneyfigurerna är väskan perfekt för att bära allt ditt barn behöver, oavsett om det är för en dag i skolan eller en familjeutflykt. Med sin kompakta storlek är den enkel att bära med sig och perfekt för barn i alla åldrar.

Det återstår att se vilken din lilla skyddsling kommer att välja!

18314-10d032.jpeg
18314-314b2c.jpeg

En tålig väska

Den här väskan har en kompakt rund design och en justerbar axelrem för bekväm bärning över axeln eller över kroppen. Väskan är tillverkad av högkvalitativa material som ger exceptionell hållbarhet och styrka. Väskans huvudfack är tillräckligt rymligt för att rymma ditt barns alla småsaker, leksaker och annat. Väskan har också en robust dragkedja för att garantera säkerheten för hans tillhörigheter.

Med den här väskan är hon redo för nya äventyr samtidigt som hon håller sig snygg och trendig!