Elsa-väska för liten blå flicka
Elsa Frost blå rund axelremsväska för små flickor
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Elsa Frost blå rund axelremsväska för små flickor

170,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Vi erbjuder dig denna Elsa runda blå axelremsväska för små flickor. Den är utformad för att göra det enkelt för ditt barn att bära med sig sina saker när ni reser eller bara är ute på en promenad. Det är en söt accessoar som kommer att göra din lilla flicka glad och full av glädje när hon bär den.
Matériau

PU

Tranche d'âge

2 à 15 ans

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Elsa Frost blå rund axelremsväska för små flickor

Den runda blå Elsa-axelremsväskan för små flickor är en bedårande och funktionell accessoar som kommer att glädja alla spirande små prinsessor. Motivet av Elsa, den berömda snödrottningen, är tryckt på framsidan av väskan, vilket ger en touch av magi och nyckfullhet till ensemblen.

Den justerbara axelremmen gör att varje liten flicka kan hitta den perfekta komforten för att bära sin väska hela dagen. Oavsett om det är för en familjeutflykt, en dag i skolan eller ett speciellt tillfälle, kommer denna väska att vara den perfekta följeslagaren för att bära alla en liten flickas små skatter.

En justerbar väska för flickor

Den här runda blå Elsa-axelväskan för små flickorär helt justerbar till hennes storlek och ditt barns längd tack vare en justerbar rem. Den har ganska mycket förvaringsutrymme.

Den runda blå Elsa-axelväskan för små flickor är en elegant och praktisk modeaccessoar som kommer att tilltala alla små flickor som gillar att känna sig vackra och eleganta.

Den här väskan är tillverkad av högkvalitativa material och är stark och hållbar, perfekt för daglig användning.

0-9113cc.jpeg
Elsa-väska för liten blå flicka

Mycket lätt Elsa-väska för flickor

Den här flickhandväskan är mycket lätt och kan plattas till för enkel transport och förvaring. Den kan tvättas för hand eller i maskin efter önskemål.

Väskans design är enkel men ändå charmig, med en vacker iögonfallande blå färg och en bild av Elsa, den berömda Disney-prinsessan, tryckt på framsidan.

Väskans runda form ger den en mjuk och feminin look, medan den justerbara axelremmen gör att ditt barn kan bära den bekvämt över axeln eller tvärs över kroppen.