En liten mörkrosa handväska med tiktok-tecknet på ett vitt bord. Väskan har också små pop it-bollar och en färgad rem
Tiktok pop it handväska för flickor
170,00 kr Select options
-10% Kod RDM10 till och med 01/06/2024

Tiktok pop it handväska för flickor

170,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Vi introducerar Tiktok pop it-väskan för flickor, den nya innovativa silikonväskan som är perfekt för barn! Denna roliga och funktionella väska är perfekt för mynt och är en utmärkt present. Tillverkad av slitstarkt silikon som tål att användas och finns i en mängd roliga färger som barnen kommer att älska!
Certification

Europe Certifié (CE)

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Tiktok pop it handväska för flickor

Tiktok pop it handväska för flickor är en trendig och rolig accessoar som kommer att glädja spirande unga fashionistas. Handväskan är designad med omsorg och är både praktisk och estetiskt tilltalande, och erbjuder små flickor ett roligt sätt att bära sina viktigaste saker.

Handväskan är tillverkad av högkvalitativa material, vilket garanterar dess hållbarhet och motståndskraft mot vardagliga stötar. Den kompakta storleken gör den perfekt för små händer, samtidigt som den erbjuder tillräckligt med utrymme för att förvara saker som leksaker, pennor, snacks eller till och med en liten plånbok.

En unik popdesign

Den unika designen på denna Pop It handväska är både rolig och funktionell, och hjälper barn att komprimera och släppa stress. Pop It är det perfekta sättet att hålla barnen organiserade och stiliga på samma gång! Dessutom är väskans silikon-material hållbart och lätt att rengöra, vilket gör den till ett praktiskt val för upptagna tjejer på språng.

Det senaste modet!

Letar du efter en elegant och praktisk handväska till din lilla flicka? Då behöver du inte leta längre än till pop it tiktok handväska! Den här söta väskan är perfekt för flickor som vill hänga med i de senaste trenderna inom mode. Djurtemat är perfekt för tiktok-videor, och väskan finns i många olika färger så att du kan hitta den som bäst matchar din lilla flickas outfit.