Snödrottningens handväska med vit bakgrund
Frost Handväska för flickor
284,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Frost Handväska för flickor

284,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Snow Queen-handväskan för flickor är den ultimata accessoaren för alla små prinsessor. Med sin eleganta, feminina design kommer den att tilltala alla unga fans av den berömda drottningen Elsa och hennes syster Anna.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Frost Handväska för flickor

Väskans insida är tillräckligt rymlig för att rymma alla viktiga saker som leksaker, pennor eller till och med ett litet mellanmål på en dag ute.

Att bära väskan är inga problem tack vare det bekväma handtaget, som är tillverkat av samma material som resten av produkten. Remmen är justerbar och kan bäras som en axelremsväska eller över axeln.

Justerbar axelremsväska

Handväskan Snow Queen för flickor är en viktig accessoar för alla små flickor som älskar Elsa och Annas magiska värld. Denna förtrollade handväska kommer garanterat att glädja små prinsessor som letar efter äventyr i kungariket Arendelle.

Den är tillverkad av högkvalitativ polyester, vilket garanterar stor styrka och hållbarhet. Handtaget och den justerbara axelremmen gör den enkel och bekväm för barn att bära, medan huvudfacket har gott om utrymme för alla de små skatter som ofta är nödvändiga för unga upptäcktsresande.

 

19012-9567ca.jpeg

En oumbärlig accessoar för Elsa-fans

Äntligen den perfekta presenten till en liten flicka som älskar den här ikoniska berättelsen: hon kommer att bli överlycklig! Trycket av karaktären Elsa på väskans framsida vittnar om den kärlek som varje liten flicka har för denna exceptionella snödrottning, som har fascinerat publiken i flera år nu. De pastelliga, sagolika och isiga färgerna framhäver också denna mycket speciella värld som barn älskar så mycket.

Den här magnifika väskan är omsorgsfullt utvald som gåva eller som överraskning på fester eller födelsedagar och kommer att förflytta dina barn till en underbar värld där vinterns magi, isens kraft och mod regerar. Låt dig förföras av den tidlösa charmen hos denna handväska med Snödrottningen!