två barnhandväskor är placerade sida vid sida. De är båda färgglada och har små pop it-bollar och remmar som är lika färgglada
Pop it-handväska i silikon för flickor
193,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Pop it-handväska i silikon för flickor

193,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Pop It var först populär i Asien och är en unik och rolig antistressleksak som snabbt blir allt populärare runt om i världen. Handväskan är tillverkad av högkvalitativt silikon och är perfekt för barn i alla åldrar och kan användas som handväska. Väskan finns i en mängd roliga färger och är en utmärkt födelsedagspresent till barn!
Certification

Europe Certifié (CE)

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Pop it-handväska i silikon för flickor

Pop it-handväskan i silikon för flickor är en rolig och praktisk accessoar som kommer att glädja alla små fashionistas. Handväskan har en unik design med färgglada pop it-bubblor på framsidan, vilket gör den till en riktig modeaccessoar. Bubblorna kan klämmas ihop och ger ifrån sig ett tillfredsställande ljud, vilket ger en rolig sensorisk dimension till upplevelsen av att bära denna väska.

Den här handväskan har den perfekta storleken för små händer och erbjuder tillräckligt med utrymme för att förvara alla en liten flickas viktigaste saker, till exempel hennes miniatyrmobil, handväska, nycklar och till och med några små leksaker.

Unik och modern

Letar du efter en unik och modig handväska till din lilla flicka? Kolla in vår pop it handväska i silikon! Denna roliga och praktiska handväska är perfekt för flickor i alla åldrar. Den har en rolig och färgglad design som säkert kommer att glädja din lilla flicka!

Som vuxna

Väskan ser också ut som en vuxen handväska, vilket gör den till ett perfekt val för dem som vill att deras barn ska ha en elegant och trendig väska. Med ett stort urval av färger kan du vara säker på att hitta den perfekta väskan för ditt barns personlighet. Beställ din väska idag!