-10% Kod RDA10 till och med01/05/2024

Frost Flicka Handväska

227,00 kr

Slut i lager

Här är en fin handväska med teckningar av Snödrottningens karaktärer som din dotter kommer att vara stolt över att ha. Väskan har en justerbar, avtagbar axelrem och stängs med en tryckknapp. Alltid användbar för att förvara 2 eller 3 småsaker när du går ut med vännerna.
Matériau

Simili cuir

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Frost Flicka Handväska

Handväskan Snödrottningen är ett måste för alla små prinsessor som gillar den berömda animerade filmen. Handväskan är inte bara praktisk, den ger också en touch av magi och förtrollning till alla outfits.

Snödrottningens handväska är inte bara praktisk och hållbar, den är också en trendig modeaccessoar.

Axelremsväska

Din dotter växer upp och behöver åldersanpassade accessoarer för att gå ut på stan eller med tjejkompisarna. Dessutom älskar hon Snödrottningen, så den här handväskan är precis för henne. Med julen precis runt hörnet kan du ge henne denna underbara gåva.

Handväskan Snödrottningen är den perfekta modeaccessoaren för små flickor som älskar den berömda animerade Disney-filmen. Handväskan är tillverkad av högkvalitativ polyester, vilket gör den slitstark och motståndskraftig mot vardagligt slitage.

Handväskans design är perfekt för små flickor som älskar den berömda animerade Disney-filmen

Handväskans design är inspirerad av de ikoniska karaktärerna från Snödrottningen, med en bild av prinsessan Elsa och hennes syster Anna på framsidan av väskan.

18616-cfa6f5.jpeg

En vacker och praktisk väska

Din dotter kommer alltid att behöva en handväska för att bära sina småsaker. Och om väskan har en design från hennes favoritfilm Snödrottningen.

De ljusa och livfulla färgerna som används i designen av denna handväska är en riktig fest för ögonen och kommer att fånga uppmärksamheten hos alla som ser den.

Handväskan Snow Queen har en justerbar axelrem för optimal komfort när den bärs. Den har också ett stort huvudfack med dragkedja och gott om utrymme för att förvara alla din lilla flickas nödvändigheter, som mobiltelefon, handväska, nycklar och mycket mer.