Rosa kanin mjukdjur med rosett för små flickor
Kanin mjukdjur med rosett för små flickor
170,00 kr Select options
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Kanin mjukdjur med rosett för små flickor

170,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Vår gosedjurskanin med rosett är den perfekta mjuka lekkamraten för små flickor. Med sina stora öron och söta ansikte är den utformad för att fånga fantasin och är tillverkad av säkra, bekväma material, vilket gör den idealisk för spädbarn.
Tranche d'âge

6 mois à 6 ans

Matière

Coton, polyester

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Kanin mjukdjur med rosett för små flickor

Dynaens eleganta design gör den också till ett utmärkt val för inredningen av ett barns sovrum eller lekrum. Dess vänliga silhuett gör inte bara att den här mysiga vännen kan användas som en förtrogen, utan kommer också att dekorera ett rum vackert. Pastellfärgerna är ljusa och attraktiva och drar till sig de små barnens uppmärksamhet.

En mjuk leksak som är lätt att hålla i

Den här mjuka leksaken är behaglig att ta på och lätt att hålla i tack vare sin platta form. Ditt barn kan enkelt hålla i den när det sover, leker och tar sina första steg med den.

Den kommer att vara en vardaglig följeslagare: för nätter i hemmet, tupplurar under dagen eller när du är ute och går.

Rosa kanin mjukdjur med rosett för små flickor

Ett omsorgsfullt utformat gosedjur

Designen på denna doudou kanin är bedårande och varje liten flicka kommer säkert att adoptera den! Den kommer att vara så tröstande varje dag. Träringen och de små rosetterna i ändarna gör den lättare att hålla i handen och minskar risken för att den tappas bort.