rosa gosig kanin för flickor
Gosig kaninleksak för flicka
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Gosig kaninleksak för flicka

227,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Du kommer att älska denna gosiga kaninfilt till din lilla flicka och ge henne en mjuk, gosig följeslagare som snabbt kommer att bli hennes bästa vän. Den här gosiga filten är tillverkad av mjuka material av hög kvalitet och är perfekt för kramar och mysiga stunder.
Matière

Tissu en peluche + coton PP

Âge

0 à 36 mois

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Gosig kaninleksak för flicka

Den bedårande kanindesignen kommer säkert att tilltala små flickor med sina stora öron och sitt fina ansikte. Den är mjuk att ta på och behaglig att hantera. Detta gosedjur kan följa med din dotter vart hon än går – på väg till skolan, på bilresor eller helt enkelt i hennes sovrum.

Den kompakta storleken gör den också till ett utmärkt val som övergångsobjekt för att hjälpa din dotter att känna sig trygg på natten eller i stressiga situationer.

Tröstande gosedjur

Vår plyschkaninfilt för flickor är den perfekta följeslagaren för din lilla prinsessa. Den mjuka och gosiga filten kommer snabbt att bli hennes bästa vän och följa med henne vart hon än går. Vi har tänkt på allt för att ge ditt barn en säker och hälsosam snuttefilt.

Den kommer att följa med ditt lilla barn under tuppluren och även hela natten, ett mycket tröstande sällskap!

rosa gosig kanin för flickor

Sensoriskt gosedjur för flickor

Doudou-kaninen är lämplig för flickor från födseln, tack vare de starka sömmarna som garanterar deras säkerhet när de sover tillsammans med leksaken på natten eller under tupplurar. Det är också ett utmärkt alternativ för att hjälpa spädbarn att utveckla sin motorik tack vare den mjuka beröringen av pälsen, samtidigt som deras fantasi får arbeta under de timmar de tillbringar med sin nya följeslagare.