Fashionabel rosa kaninskallra för flickor
Kanin skallra mjuk leksak för flickor
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Kanin skallra mjuk leksak för flickor

227,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Denna kaninskallra för flickor är utformad för att lugna bebisars skrik och raseriutbrott. Den har en bedårande kaninform med en rosett över örat. Skallran är lätt för ditt barn att hålla i.
Färg

Rose

Tranche d'âge

0 à 6 ans

Matériau

Polyester / Coton

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Kanin skallra mjuk leksak för flickor

Oavsett om det är för en promenad i en barnvagn eller en resa i bilen, kommer din lilla flicka alltid att ha sitt favoritgosedjur till hands. Kort sagt, kaninskallran för flickor är en praktisk, söt och mjuk accessoar som kommer att glädja din lilla prinsessa.

Den är perfekt för lek och mys och kommer snabbt att bli en oumbärlig följeslagare för din bebis. Det är också ett leksak som kan hängas på spjälsängen eller barnvagnen för att hålla honom underhållen.

Bitring för flickor

Den härliga och mjuka kaninskallran för flickor är en accessoar som kommer att följa din lilla prinsessa under hennes första månader.

Den här mjuka leksaken är designad med omsorg och tillverkad av högkvalitativa material, vilket garanterar hållbarhet och en textur som är behaglig att ta på. Med sin kaninform är detta täcke perfekt för små flickor som älskar söta och gosiga djur.

Fashionabel rosa kaninskallra för flickor

Multifunktionell mjukisdjur för flickor

Den här flickdynan är tillverkad av en blandning av polyester och bomull. Den har ett långt, mjukt tyg som kan användas som handduk, haklapp eller filt.

Pastellfärgerna och de fina mönstren ger en touch av femininitet och ömhet, vilket gör denna snuttefilt till ett perfekt val för små flickor. Skallran som är inbyggd i snuttefilten stimulerar ditt barns nyfikenhet och sensoriska medvetenhet. De små ljuden som den ger ifrån sig när den skakas är väldigt roliga för bebisar och bidrar till deras kognitiva utveckling.

Den här skallrande snuttefilten är lätt att hålla i tack vare sin storlek som passar små händer och är också lätt att bära med sig vart du än går.