Mjukt rosa lejongosedjur för flickor
Färgglatt gosedjur med lejon för flickor
170,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Färgglatt gosedjur med lejon för flickor

170,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Detta färgglada lejongosedjur för små flickor är så sött och mysigt att det har utformats speciellt som ett lugnande föremål för att hjälpa dem att känna sig trygga och säkra när de sover. Dess otroliga mjukhet gör den till en perfekt följeslagare som små flickor kommer att älska!
Tranche d'âge

6 mois à 6 ans

Matière

Coton, polyester

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Färgglatt gosedjur med lejon för flickor

Tveka inte att ge denna underbara gosiga filt till små flickor från födseln och ge dem underbara gosiga stunder med sin följeslagare! Den är lätt att ta hand om och slitstark, vilket kommer att glädja föräldrar den här gången.

Det kommer att vara den perfekta följeslagaren för din lilla flicka genom nätterna eller till och med dagarna.

En lugnande filt

Den färgglada lejondynan är en bedårande, mjuk produkt som kommer att glädja små flickor från födseln. Med sin ljusa design utstrålar detta täcke enorm glädje och ger en fantastisk känsla av komfort under mysiga stunder. Den hjälper din lilla flicka att sova lugnt tack vare den lugnande känslan den ger. Den spelar en lugnande roll när det är nödvändigt att lugna de skrik eller den oro som ett barn kan uppleva under vissa vardagliga situationer.

Den perfekta presenten till små flickor

Letar du efter en present till en liten flicka? Då kommer den här gosiga filten att vara perfekt! Den är supermjuk, finns i en rad olika färger och har en bedårande design.

Det är ett perfekt tillbehör till ett litet barns nätter eller för att trösta henne när som helst på dagen. Den kommer också att komplettera inredningen i barnets sovrum och ge en färgglad touch till sängen eller en möbel.