Elsa Snow Queen-docka för trendiga blå tjejer
Elsa Frost Docka för små flickor
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Elsa Frost Docka för små flickor

227,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Elsa är en vacker ung flicka, och trots sin ganska reserverade och kalla framtoning bar hon inte bara sin gröna klänning, hon bar också flera klänningar, inklusive denna magnifika blå klänning som kan ses i avsnitten. Denna Elsa Snow Queen-docka för små flickor är perfekt till jul! Återskapa filmen med dessa fantastiska karaktärer!
Sexe

Filles

Matériau

Plastique

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Elsa Frost Docka för små flickor

Snödrottningen Elsa är den perfekta presenten till alla små flickor som gillar Disneys berömda animerade film. Inspirerad av den ikoniska karaktären Elsa, förkroppsligar denna docka skönheten och magin i Snödrottningens universum.

Barn kan ha roligt när de skapar nya frisyrer åt Elsa, samtidigt som de utvecklar sin kreativitet och fingerfärdighet. Elsa Snow Queen-dockan har också interaktiva funktioner.

Människorna i den magiska skogen

Med hjälp av sin syster och nya vänner lyckas Elsa äntligen kontrollera sina krafter och upptäcker att hennes krafter kommer från hennes förfäder på hennes mors sida, folket i den magiska skogen.

Dockan Elsa Snow Queen är en perfekt leksak för små flickor som älskar den berömda Disney-prinsessan.

Dockan är tillverkad av högkvalitativa material, vilket gör den mycket stark och hållbar.

Grundskola femte

Efter att ha ägnat lång tid åt att gottgöra sina tidigare misstag sågs Elsa som den femte elementaren, en magisk varelse som skapats för att skapa balans i naturen.

Dockan Elsa Snow Queen har också långt blont hår, uppsatt i en fläta, som kan borstas och stylas efter barnets tycke.

Dockans ögon är blå, precis som karaktärens i filmen, och är mycket uttrycksfulla, vilket ger dockan liv och låter barnet fördjupa sig i Snödrottningens magiska värld.