Elsa Snödrottning prinsessa modedocka
Elsa Frost Prinsessdocka
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Elsa Frost Prinsessdocka

227,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Prinsessan Elsa Snödrottningen, som är huvudpersonen i dockan, är prinsessan Annas storasyster. Och hon står på tur att ta över tronen i Arendelle, utan att glömma att vår prinsessa Elsa, med sin vackra blå klänning som gör henne så fin, har krafter över isen och blir Snödrottningen! Barn kommer att älska denna Anna Snödrottning-docka!
Sexe

Filles

Matériau

Plastique

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Elsa Frost Prinsessdocka

Prinsessdockan Elsa Snow Queen är en riktig skatt för alla fans av Disneys berömda animerade film Snödrottningen. Denna vackra docka förkroppsligar perfekt den ikoniska karaktären Elsa, Snödrottningen, med sin isiga skönhet och förtrollande charm.

Klänningens detaljer är helt enkelt fantastiska, med handbroderade snöflingemotiv i silver och paljetter som ger klänningen en touch av magi.

Skåp

Elsa föddes med förmågan att skapa is och snö, men hon försökte alltid dölja sina krafter på grund av den rädsla hon kände efter att nästan ha dödat sin syster Anna.

Prinsessdockan Elsa Snow Queen är en vacker och elegant leksak som kommer att tilltala alla fans av den berömda Disney-serien.

Klänningens detaljer är också mycket snygga, med silverfärgade snöflingemönster och glitteraccenter som ger en touch av magi och glamour.

Drottning Elsa

Under sin kröning som drottning, på grund av sina starka känslor, Elsa invade hennes magi, oavsiktligt skapa en evig vinter som hon inte kan stoppa.

Dockan är ledad i armar, ben och nacke, vilket gör det enkelt för barn att manipulera henne och få henne i olika poser.

Hon levereras också med ett par skor som matchar hennes klänning, vilket perfekt kompletterar hennes prinsesslook.