Anna Snow Queen musikdocka med låda
Anna Frost musikdocka
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Anna Frost musikdocka

738,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Prinsessan Anna var en ganska glad tjej som alltid sjöng och dansade. Denna Anna Snow Queen musikdocka representerar vår prinsessa Anna så bra, eftersom hennes kjol öppnas och projicerar ljus som följer henne med hennes trollstav. Gör dina barn glada i sällskap med denna prinsessa!
Färg

Blå

Matériel

Plastique

Storlek

27cm

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Anna Frost musikdocka

Dockan Anna Snow Queen är en underbar leksak som kommer att glädja fans av den berömda animerade Disney-filmen. Denna docka är inspirerad av karaktären Anna och förkroppsligar perfekt prinsessans skönhet och äventyrliga anda.

Hennes klädsel är utsmyckad med noggranna detaljer som fina broderier och blommotiv, vilket ger henne en kunglig och elegant look. En av höjdpunkterna med denna docka är dess musikaliska funktion.

Sångerskan Anna

Den här leksaken är perfekt för flickor som älskar att sjunga. De kommer att kunna sjunga tillsammans med den vackra prinsessan Anna och se henne dansa med sina ljus.

Musikdockan Anna Snow Queen är den perfekta leksaken för fans av den berömda Disney-serien.

Barn kommer att bli förtjusta över att sjunga och dansa med sin favoritdocka medan de återupplever de magiska ögonblicken från filmen. Anna-dockan är också mycket detaljerad med flätat rött hår, glittrande blå ögon och ett sött, glatt ansiktsuttryck.

Särskilda effekter

I mörkret i din dotters sovrum har den här dockan ett läge där hon lyser upp när hon sjunger, vilket ger vackra specialeffekter.

Hon bär en grön satinklänning med puffärmar och en svart överdel prydd med pärlor. Hennes kjol är dekorerad med blommotiv och blad som för tankarna till Snödrottningens förtrollande värld.