Elsa Snow Queen musikdocka med låda
Elsa Frost Musikdocka
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Elsa Frost Musikdocka

738,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Den här prinsessan har en trollstav som spelar musik och en kjol som projicerar ljus, så det är den perfekta leksaken för flickor som drömmer om att bli en vacker prinsessa som Elsa och Anna. Ge denna Elsa Snow Queen musikdocka till din dotter i julklapp.
Färg

Blå

Matériel

Plastique

Storlek

27cm

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Elsa Frost Musikdocka

Dockan är lämplig för barn från tre år och uppåt och är ett utmärkt val för födelsedagar, julfester eller helt enkelt som en present till ditt barn.

Sammantaget är Elsa Snow Queen musikdocka en underbar leksak som kommer att glädja alla fans av Snödrottningen.

Elsa, sångerska

Den här leksaken är perfekt för flickor som älskar att sjunga. De kommer att kunna sjunga tillsammans med den vackra prinsessan Elsa och se henne dansa med sina ljus.

Musikdockan Elsa Snow Queen är den perfekta leksaken för fans av Disneys berömda prinsessa.

Dockan mäter ca 27 cm i höjd och är klädd i en gnistrande blå klänning, inspirerad av den animerade filmen Snödrottningen.

Särskilda effekter

I mörkret i din dotters sovrum har den här dockan ett läge där hon lyser upp när hon sjunger, vilket ger vackra specialeffekter.

Hon bär också en matchande vit cape som ger hennes utseende en sofistikerad touch. När du trycker på knappen på dockans bodice.

Hon har en söt röst och hon är inte rädd för att sjunga

Hennes mjuka, melodiösa röst ackompanjeras av magisk musik som kommer att fördjupa ditt barn i den förtrollande världen av Snödrottningen.