Prinsessan Anna Snödrottning docka med rosa cape
Prinsessan Anna Frost Docka
-10% Kod SPG10 till och med 26/06/2024

Prinsessan Anna Frost Docka

227,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Prinsessan Anna är en av huvudpersonerna i Snödrottningen som alla barn älskar. Hon är prinsessan Elsas syster och Anna är supermodig, alltid glad och alltid redo att hjälpa sin storasyster. Gå med prinsessorna och vinn din tron! Denna Anna Snödrottning Prinsessdocka är den perfekta presenten!
Sexe

Filles

Matériau

Plastique

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Prinsessan Anna Frost Docka

Princess Anna Snow Queen dockan är en vacker leksak som kommer att glädja alla fans av den berömda animerade Disney-filmen. Denna docka är inspirerad av filmens ikoniska karaktär och är den perfekta presenten till barn som drömmer om att ha sina egna äventyr i det förtrollade kungariket Arendelle.

Annas röda hår är vackert uppsatt i flätor, precis som i filmen, och pryds av en glittrande tiara som ger en touch av glamour till hennes look. Hennes stora blå ögon speglar hennes beslutsamhet och vänlighet, och hennes varma leende inbjuder till äventyr.

En evig vinter

Anna är den modiga och orädda systern till den mäktiga snödrottningen Elsa. Tillsammans ger de sig ut på en farlig resa för att rädda sitt kungarike från evig vinter.

Dockan Snödrottningen Prinsessan Anna är en måste-ha leksak för alla fans av den berömda animerade Disney-filmen.

Klänningen är tillverkad av högkvalitativa tyger, med ljusa färger och subtila mönster som ger en touch av realism till denna docka.

En inspirationskälla

Anna är en fantastisk docka för din dotter att lära sig av. Även om hon är lite vårdslös är hon den modigaste och mest optimistiska person som din dotter kommer att träffa.

Klänningen är utsmyckad med intrikata broderier och spetsar, vilket ger en touch av sofistikering till ensemblen.

Dockan är tillverkad av slitstark plast och har ledade armar, ben och huvud, så att barn kan placera henne som de vill.