Elsa och Anna Disney-docka i flickask
Elsa- och Anna-docka för flickor
-10% Kod RDM10 till och med 01/06/2024

Elsa- och Anna-docka för flickor

965,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Är ditt barn ett fan av Disneys Snödrottningen? I så fall kan du ge henne denna Elsa och Anna-docka för flickor. De är de populära karaktärerna från filmen. Det är en bra present till alla små flickor som älskar Disneyprinsessor.
Matériau

Plastique

Quantité

2 pièces

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Elsa- och Anna-docka för flickor

Elsa och Anna-dockan för flickor är en måste-leksak för alla små fans av den animerade succéfilmen “Snödrottningen”. Detta underbara par dockor förkroppsligar de två ikoniska systrarna i kungariket Arendelle, Elsa och Anna. Elsa-dockan är klädd i en glittrande blå klänning, inspirerad av hennes outfit i filmen. Hennes långa blonda hår är stylat i en elegant fläta, vilket ger en touch av realism till denna exceptionella docka.

Dockor med Disney-karaktärer

De här vackra Elsa och Anna-dockorna hjälper din dotter att minnas äventyren med Disney Frozen. Det är den perfekta leksaken för att hålla henne underhållen och glad.

Elsa och Anna-dockan för flickor är en underbar leksak som kommer att glädja små flickor som är fans av Snödrottningen. Dockan är inspirerad av huvudpersonerna i den animerade succéfilmen Snödrottningen och är perfekt utformad för att se ut precis som Elsa och Anna.

Dockor av plast

Dessa dockor har rakt hår och är klädda identiskt med filmen. De är tillverkade av plast och alla deras ledare är rörliga så att de lätt kan röra sig.

Elsa- och Anna-dockan för flickor är tillverkad av högkvalitativa material för att garantera hållbarhet och säkerhet. Den mäter ca 30 cm i höjd och har en detaljerad finish som ger intrycket att karaktärerna har hämtats direkt från filmen.