Kombishorts med matchande pannband för flickor, ett par vita skor och två små blommor som dekoration
Kombishorts med matchande pannband för flickor
261,00 kr Select options
-10% Kod RDM10 till och med 01/06/2024

Kombishorts med matchande pannband för flickor

261,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Läs noga igenom storleksguiden nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta storleken ovanför din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L, ta storlek XL).

Letar du efter en kort dräkt till din baby? Då har vi den perfekta outfiten för dig! Den levereras med ett matchande pannband som gör ditt barn ännu sötare, och är tillverkad av lättviktsmaterial som är perfekt för varma väder.
Matière

Coton

Saison

Été

Tranche d'âge

0 à 24 mois

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Kombishorts med matchande pannband för flickor

Plagget har en knappknäppning framtill för enkel på- och avtagning med en söt volangkant.

Kombishortsen är tillverkade av mjuka material som andas och är perfekta för varma dagar eller aktiv lek.

Jumpsuit för sommaren

Den här combi-shortsen är perfekt för varma dagar, eftersom den är lätt, andas och är ärmlös. Det här plagget håller ditt barn svalt på sommaren. Det är en perfekt outfit för små barn, oavsett om de stannar hemma eller går på familjeutflykter.

Overall i bomull

Den här jumpsuiten är tillverkad i bomullstyg som är mjukt mot ditt barns känsliga hud. Den har en tryckknapp i grenen för enkla blöjbyten. En funktion som gör detta plagg mycket bekvämt för både barn och föräldrar.