Vit vinterjacka i fuskpäls för flickor på ett bord
Vinterjacka i fuskpäls för flickor
511,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Vinterjacka i fuskpäls för flickor

511,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Läs noga igenom storleksguiden nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta storleken ovanför din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L, ta storlek XL).

Alla vill vara varma på vintern. Med denna vinterkappa i fuskpäls för flickor kommer ditt barn att kunna leka utomhus utan att frysa. Det är ett bedårande plagg för små flickor, tack vare den söta designen och de konstgjorda pärldekorationerna.
Matériau

Coton, polyester

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Vinterjacka i fuskpäls för flickor

Oavsett om ditt barn behöver en jacka för skolan eller för familjeutflykter är denna jacka ett utmärkt val för att hålla ditt barn varmt och snyggt hela vintern lång.

Den är perfekt att ha i ett litet moln, som till och med gör att han kan sväva över kompisarna på lekplatsen.

Tjock fuskpäls

Denna rock är tillverkad av tjockt fuskpälsmaterial för att ge din dotter optimalt skydd mot kyla. Materialet är också mjukt så den är bekväm att bära.

Den här kappan är tillverkad av högkvalitativa material och är mjuk att ta på och känns lyxig och bekväm varje gång ditt barn bär den.

Jackan har ett mjukt, varmt innerfoder som håller ditt barns kroppsvärme inne i jackan och håller dem varma även när det är väldigt kallt ute.

Rock för spädbarn från 3 till 24 månader

Den här flickrocken har också en dragsko i kragen som gör den ännu mer graciös. Den finns i flera olika storlekar som passar bebisar från 3 till 24 månader.

Fuskpälsen som används i designen av denna kappa är också mycket mjuk och behaglig att ta på, vilket ger en touch av sofistikering och stil till ensemblen. Kappans design är också mycket elegant och modern, med en smal passform som framhäver ditt barns figur.