Trendig vit crop top t-shirt för tjejer med bokstavstryck
Trendig crop top T-shirt för flickor
170,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Trendig crop top T-shirt för flickor

170,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Läs noga igenom storleksguiden nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta storleken ovanför din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L, ta storlek XL).

Det är svårt att inte falla för denna fashionabla crop top t-shirt för tjejer när du älskar mode. Det är ett trendigt klädesplagg för unga tjejer. Köp en till din dotter så att hon också kan vara på toppen av mode. Trycken är moderna och roliga, och färgerna är livfulla, perfekt för att lägga till en färgstänk till vilken outfit som helst.
Matériau

Coton, polyester

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Trendig crop top T-shirt för flickor

Den fashionabla crop top T-shirt för tjejer är ett trendigt och modernt klädesplagg som ger en unik touch av stil till alla outfits. Denna T-shirt är speciellt designad för unga tjejer som vill sticka ut med elegans och självförtroende.Tillverkad av högkvalitativa material erbjuder denna T-shirt optimal komfort under hela dagen.

Den korta, smala passformen förstärker den feminina silhuetten, medan de korta ärmarna ger en touch av fräschhet och lätthet.

Kortärmad topp

Den här kortärmade toppen är utsmyckad med bokstavstryck för att göra den lite mer chic. Din dotter kommer att kunna se snygg ut i den när hon går ut med sina vänner.

Den fashionabla crop top t-shirt för tjejer är ett trendigt och elegant klädesplagg som kommer att ge en touch av stil till alla outfits. Denna t-shirt är designad med ett mjukt, bekvämt tyg som garanterar bekvämt slitage hela dagen.

Crop-top i bomull

Den här crop-top är ett plagg tillverkat av bomull för att vara bekvämt att bära. Tack vare den magavslöjande designen håller användaren sval och bekväm på sommaren.

Den korta, smala passformen framhäver ditt barns figur, medan den rundade halsen ger en feminin touch. Denna crop top T-shirt finns i en mängd olika färger och mönster, så att ditt barn kan välja den som bäst passar deras personliga stil.