Fjärilsoverall för en flicka på ett bord med en blombukett
Overall med fjärilar och tofsar för flickor
295,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Overall med fjärilar och tofsar för flickor

295,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Läs noga igenom storleksguiden nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta storleken ovanför din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L, ta storlek XL).

Dessa hängselbyxor för flickor med fjärilar och tofsar är ett måste i ditt barns garderob. De är så bekväma och mjuka att din baby alltid kommer att känna sig bekväm.
Saison

Printemps et automne

Matériau

Coton, polyester

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Overall med fjärilar och tofsar för flickor

Den är tillverkad av högkvalitativa material och har en vacker finish med tättslutande sömmar som garanterar komfort och hållbarhet. Det mjuka tyget är lätt att tvätta och smutsavvisande, vilket gör plagget lätt att ta hand om. Fjärilsmönstret ger en lätt touch till den övergripande designen. Fjärilsmönstrets livfulla färger och pompom- och spetsdetaljerna ger ditt barns outfit en bukolisk och glittrande ton, som kommer att glädja små flickor som älskar skimrande färger.

Detta är en denimoutfit som är helt motståndskraftig mot slitage. Dessa dungarees kommer utan tvekan att tilltala föräldrar som letar efter en unik stil för sitt barn.

Ett tidlöst föremål

Den här flickoverallen med fjärils- och pom-pom-mönster är perfekt för vår eller höst. Den är helt enkelt supersöt för din loulou att bära. Fjärilsmönstret är det viktigaste visuella tilltalet för dessa underbara överaller. De pastellfärger som används för att skapa fjärilsmönstren framhäver den iögonfallande och fängslande designen, och pompongerna och spetsen ger en söt touch!

Detta plagg går långt utöver en enkel casual jumpsuit; den kan kombineras med höga eller korta stövlar, platta skor eller sneakers beroende på säsong eller stilpreferenser. Dessutom säkerställer dess multivalenta natur att den alltid kommer att vara trendig oavsett modet för tillfället.

Fjärilsoverall för en flicka på ett bord med en blombukett

Mjuk och bekväm overall

Den här långbyxan har designats med mjuka, bekväma tyger som andas, så att ditt barn alltid kommer att känna sig bekvämt när det bär denna utsökta outfit. Den har också en praktisk knappknäppning på sidan för enkel på- och avtagning. Stilen är perfekt för små flickor som älskar att vara moderiktiga.

Den lösa passformen på byxorna lämnar tillräckligt med utrymme för ditt barn att röra sig fritt, samtidigt som den erbjuder komfort och mjukhet tack vare det flexibla mjuka bomullstyget. Den är lätt att ta hand om tack vare sina starka sömmar och färgbeständiga färg, så det finns ingen anledning att oroa sig om ditt barn leker hårt eller gör akrobatik!