Lätt, crop-top t-shirt med glasmotiv för flickor
Lätt, crop-top T-shirt för flickor
284,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Lätt, crop-top T-shirt för flickor

284,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Läs noga igenom storleksguiden nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta storleken ovanför din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L, ta storlek XL).

Om du är en tjej som gillar att bära t-shirts, då är denna crop-top något för dig! Det är ett lättviktsplagg som håller dig sval på sommaren. Det är också en fashionabel outfit som ger din look en mer stilren touch. De fina färgerna och det tryckta mönstret på framsidan gör den trendig och lätt att bära.
Matière

Coton

Poids

0.2kg

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Lätt, crop-top T-shirt för flickor

Den lätta crop-top T-shirt för tjejer är ett trendigt och bekvämt plagg, speciellt utformat för unga tjejer som letar efter en modern och avslappnad look. Tillverkad av högkvalitativa material, känns denna T-shirt mjuk och lätt mot huden, vilket garanterar optimal komfort hela dagen.

Mönstrad topp

Den här crop top är tillverkad i ett lätt bomullstyg som gör den bekväm att bära. Den är dekorerad med ett färgglatt mönster på framsidan, vilket gör den bärbar och snygg.

Det är en klassiker i garderoben eftersom den passar utmärkt till jeans, kjolar eller till och med shorts. Din dotter kommer att kunna få en annan look beroende på sin outfit och sina önskemål.

0-3f5e28.jpeg

T-shirt för flickor

Den här t-shirten är lämplig för utomhusaktiviteter som jogging, promenader eller strandbesök. Den finns i en rad olika storlekar och färger som passar nästan alla unga tjejer.

Den trendiga skärningen och det tryckta mönstret gör den originell! Dina unga tjejer kommer att älska att bära den.