Pilotdräkt med pälshuv för moderiktiga tjejer
Pilotdräkt för flickor med huva
1591,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Pilotdräkt för flickor med huva

1591,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Läs noga igenom storleksguiden nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta storleken ovanför din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L, ta storlek XL).

Denna jumpsuit med huva för flickor är det perfekta sättet att hålla ditt barn varmt. Det är det säkraste och mest praktiska sättet att hålla din lilla flicka varm från topp till tå. Den här typen av overall har en fin huva.
Matériau

Fibre de polyester

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Pilotdräkt för flickor med huva

Med de praktiska fickorna kan ditt barn förvara sina små skatter på ett säkert sätt. Pilotdräkt med huva för flickor är ett perfekt val för att hålla din lilla prinsessa varm och mysig under vintermånaderna.

Med sin praktiska design och bedårande stil kommer hon att vara redo för alla vinteräventyr.

Pilotdräkt för flickor

Den här pilotdräkten är mycket enkel att ta på och av. Den har ett fästsystem framtill som också gör det enkelt att byta blöja på din lilla flicka.

Den här lekdräkten är designad för att skydda din lilla prinsessa från kyla och är tillverkad av högkvalitativa material som ger utmärkt värmeisolering. Den fuskpälsfodrade huvan är en verklig tillgång för att hålla ditt barns huvud och öron varma.

Huvan är också avtagbar

Huvan är också avtagbar för ökad funktionalitet och flexibilitet. Pilotdräkten har en hellång dragkedja för enkel på- och avklädning.

Huvan är också avtagbar för ökad funktionalitet och flexibilitet

Pilotdräkt med pälshuv för moderiktiga tjejer
Pilotdräkt med pälshuv för moderiktiga tjejer

Högkvalitativ pilotkombi

Den här pilotdräkten är ett av måste-ha-plaggen i ditt barns vintergarderob. Dessutom är den tillverkad av polyestermaterial av högsta kvalitet.

Muddarna och anklarna har också ribbade kanter för perfekt passform och extra skydd mot kyla. Designen på pilotkombon är både snygg och funktionell. Den finns i en mängd olika färger och mönster för att passa alla smaker.