Rosa jumpsuit med björntryck för flicka på ett bord framför ett fönster i ett hus
Jumpsuit med björnmönster för flickor
568,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Jumpsuit med björnmönster för flickor

568,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Denna pilotdräkt för flickor har ett björnmotiv på framsidan och öron på huvan. Det är den perfekta vinterdräkten för din baby. Med fötterna, huvudet och resten av kroppen täckta kommer ditt lilla barn att vara helt skyddat från kylan.
Matière

Coton, polyester

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Jumpsuit med björnmönster för flickor

Björnmönstrad pilotkombi för flickor är ett härligt och funktionellt plagg som är särskilt utformat för att hålla din lilla prinsessa ombonad och varm under vintermånaderna. Med sin söta och lekfulla design, kommer denna pilotkombi att tillföra en touch av mjukhet och charm till hennes garderob. Denna pilotkombi är tillverkad av högkvalitativa material och erbjuder optimal värme tack vare det mjuka och bekväma fleecefodret.

Vattentät pilotdräkt

Den här pilotdräkten är tillverkad av vattentätt polyestermaterial. Med sin vattentäta design kommer ditt barn att hålla sig torr under era utflykter på regniga dagar.

Skyddad och bekväm i sin våtdräkt kommer ingenting att hindra honom från att upptäcka världen omkring sig, inte ens en regnskur!

Lätt pilotdräkt

Inredningen i denna combi-pilot är tillverkad av bomullstyg som är tillräckligt tjockt för att hålla ditt barn varmt i kallt väder. Den är också lätt så att ditt barn kan röra sig fritt.

Därmed är den bekväm och lämplig för vinterutflykter. Passar också perfekt för en semester i bergen!