Rosa långärmad stickad jumpsuit med två tofsar på luvan
Stickad jumpsuit med huva och tofsar för flickor
397,00 kr Select options
-10% Kod RDM10 till och med 01/06/2024

Stickad jumpsuit med huva och tofsar för flickor

397,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Denna stickade jumpsuit med huva och tofsar för flickor är ett måste för små flickor på vintern. Detta mysiga, varma ytterplagg är perfekt för alla tillfällen: oavsett om det är en kort familjepromenad på en skogsstig eller en hel dag med lek i nysnön.
Matière

Coton, polyester, acrylique

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Stickad jumpsuit med huva och tofsar för flickor

Den har noggrant utformats för att ge maximal komfort. Det mjuka stickade tyget omsluter kroppen perfekt och ger optimal värme även i kallt väder.

De ribbade muddarna ger en bekväm passform runt din lilla prinsessas armar och förhindrar att iskall luft sipprar in i hennes outfit. Pom-pomsarna ger dessutom en söt touch till outfiten!

Ett hölje av värme

Den stickade pilotkombon med tofsar och huva för tjejer är ett varmt och bekvämt plagg som är perfekt för vinterdagar. Den är omsorgsfullt designad och tillverkad av högkvalitativa material som garanterar utmärkt motståndskraft mot tuffa väderförhållanden. Den är en riktig allierad mot kylan och ger optimal värme för att hålla din lilla prinsessa varm och skön. Huvan skyddar effektivt ditt barns huvud från den kalla vinden.

0-705c0a.jpeg
Rosa långärmad stickad jumpsuit med två tofsar på luvan

En förtjusande kombination

Den här pilotdräkten är helt stickad i mjukt, slitstarkt garn och utformad för att ge optimalt skydd mot vinterelementen. Muddarna och kragen har även ribbstickning för att garantera en åtsittande passform runt extremiteterna och samtidigt minska värmeförlusten. Den knäpps med knappar på framsidan av plagget för enkel påtagning.

Designen är också bedårande, särskilt med de två tofsarna på huvan som ger en touch av gullighet!