Trendig basker med pompom för flickor, olika färger
Tofsad basker för flickor
170,00 kr Select options
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Tofsad basker för flickor

170,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Titta inte längre än till denna pom pom-basker för flickor. Den är tillverkad av ull och mäter 48 cm i diameter. Den kan bäras till vilken outfit som helst, för en liten prinsesslook samtidigt som den håller huvudet varmt.
Matière

Laine

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Tofsad basker för flickor

Om du letar efter en beau som är varm och vacker, kommer pom-pom-detaljen på toppen säkert att få dig att bli förälskad! Mångfalden av vackra färger så att du kan lägga till lite glädje till vintern!

En riktigt snygg basker i flera tillgängliga färger, hon kommer att kunna se ut som en liten fransk pirat.

Barett för flicka

Vintern är på ingång och det är dags att leta efter värme. Den här baby winter kan komplettera alla vinteroutfits för din dotter. Den är inte bara mysig, utan också varm.

Den här modellen är trendig och passar till alla outfits i din lilla flickas garderob. Pompomen på toppen gör den ännu sötare.

0-7cc707.jpeg

Basker av ull

Den här ullbéreten kommer att göra din dotter ännu sötare. Den kommer inte att vara i vägen när hon går ut för att leka. Den är lämplig för små flickor i åldern 1 till 3 år.

Att skydda huvudet mot kyla är mycket viktigt, särskilt för de allra minsta. Det är därför denna ullaccessoar kommer att vara oumbärlig för dina vinterpromenader.