Supersöt balaklava som bärs av en liten flicka i ett hus
Supersöt balaklava för flickor
170,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Supersöt balaklava för flickor

170,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Vintern är en kall och isig tid på året, så det är viktigt att du har något som skyddar ditt barn mot väder och vind. Värm upp ditt barns huvud med denna supersöta mössa för flickor! Denna accessoar är lämplig för flickor i åldern 0 till 6 månader.
Färg

Grå, Röd, Rose

Tranche d'âge

0 à 24 mois

Matériau

coton, acrylique

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Supersöt balaklava för flickor

Den här balaklavan är idealisk för utomhusaktiviteter som skidåkning, vandring eller familjepromenader. Den ger optimalt skydd mot kyla och vind, samtidigt som ditt barn kan röra sig fritt och bekvämt.

Med den här balaklavan kan hon vara säker på att bli uppmärksammad och göra ett gott intryck på alla som ser henne.

Bomullshatt

Den här beanie når ner till hakan och halsen för att ge ditt barn ett utmärkt skydd mot kylan. Den har två kaninöron som gör att den sitter riktigt skönt.

Den här balaklavan är designad med högkvalitativa material för att säkerställa optimal mjukhet och komfort. Balaklavan har en unik och originell design som kommer att tilltala alla små flickor.

Den finns i en mängd olika ljusa och livfulla färger för att ge en touch av kul till deras outfit.

Balaklava i bomull och akryl

Den här huvan är tillverkad av mjukt, lätt och slitstarkt bomulls- och akryltyg. Den håller din loulous huvud, öron och nacke varma utan att orsaka överhettning och obehag.

Balaklavan är också utsmyckad med roliga mönster som djur, blommor eller stjärnor för att ge en touch av nyckfullhet till deras look. Balaklavan är lätt att ta på och av tack vare sin ergonomiska form, som anpassar sig perfekt till ditt barns huvud.

Balaklavan är också lätt

Den är också lätt och kompakt, vilket gör den enkel att bära i en ryggsäck eller handväska.