Rosa vantar med rosa kaniner mot en vit bakgrund
Kaninhandskar för flickor
170,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Kaninhandskar för flickor

170,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Alla vet att det är viktigt att hålla sig varm i kallt väder. Det är därför vi har tagit fram dessa kaninhandskar för barn. De är det perfekta tillbehöret för att skydda ditt barns händer från kylan. Dina barn kommer inte att ha något emot att bära dessa söta små handskar – de kommer till och med att vara dig om dem!
Matière

Coton

Âge

2 à 5 ans

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Kaninhandskar för flickor

Girls kaninmönstrade handskar är gulliga och funktionella accessoarer som ger en touch av mjukhet och finurlighet till din lilla prinsessas hela vintergarderob. Handskarna är tillverkade med omsorg och är utformade för att ge värme och komfort samtidigt som de ser otroligt söta ut. Kaninmotivet är höjdpunkten på dessa handskar. Varje handske har ett sött kaninansikte broderat med omsorgsfulla detaljer som ljusa ögon, en rosa näsa och små öron.

Vattentäta handskar

Dessa handskar är tillverkade av vattentät polyester och fodrade med velourstoppning. De är bekväma att bära och mjuka mot barnens hud.

Ett bra sätt att hålla dina små händer varma under vintern!

Handskar med kaninmönster är det perfekta tillbehöret för att ge din lilla prinsessas garderob en touch av mjukhet och nyckfullhet. Handskarna är tillverkade av högkvalitativa material och är mjuka att ta på, bekväma att bära och ger optimalt skydd mot vinterkylan.

Handskar med medicinklämmor

Detta par handskar har en klämma för att koppla ihop de två produkterna och undvika att tappa bort en av de två handskarna. Tack vare det högkvalitativa materialet är detta en hållbar produkt som kommer att följa med dig under många vintrar.

Den bedårande designen har en liten kanin broderad på varje handske, med upphöjda öron och en liten rosa näsa som ger en touch av ljus färg. Handskarna har också en elastisk handled för perfekt passform och säkert grepp.