Mångfärgade handskar med tecknad björn för flickor
Handskar med tecknad björn för flickor
170,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Handskar med tecknad björn för flickor

170,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Ditt barn kommer att älska dessa handskar med tecknade björnar, designade för barn under 3 år och mer lämpade för flickor. Handskarna är tillverkade av tjockt ulltyg som håller ditt barns händer varma.
Matériau

Laine

Tranche d'âge

0 à 36 mois

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Handskar med tecknad björn för flickor

De är också varma och vattenavvisande, vilket gör dem idealiska för utomhusaktiviteter i kallt väder. Handskarna är lätta att ta på och av tack vare den åtsittande passformen och det elastiska handledsbandet. De ger utmärkt grepp tack vare sin strukturerade yta, vilket gör det enkelt för barn att greppa föremål utan risk för att halka eller tappa greppet.

Handskar med resårband

Dessa handskar med björnmönster har ett resårband som gör dem lätta att ta på. Materialet är också mjukt och irriterar inte ditt barns hud.

Tjejhandskar med björnmönster är ett måste för kalla vinterdagar.

Designad med känsla för detaljer, dessa handskar har en rolig och lekfull design som kommer att tilltala alla små flickor.

1513-98d876.jpeg
1513-820de8.jpeg

Handskar med rep

Dessa handskar har ett snöre som kan hängas runt halsen eller bäras i handen. Den här designen gör att du inte tappar bort dem när du inte använder dem.

Den tecknade björnen är helt enkelt bedårande, med präglade öron och broderade ögon som ger en touch av realism till den övergripande looken. De ljusa, glada färgerna på dessa handskar är perfekta för att lysa upp mörka, tråkiga vinterkläder.

De här handskarna är tillverkade av högkvalitativa material och är mjuka och sköna att ta på.