Triangelsjalar för flickor med en liten pompom i varje ände, - modellerna ligger bredvid varandra, som om de vore lindade runt halsen, och finns i olika färger: blå, grön, rosa, röd, gul och ljusrosa
Triangelhalsduk för flickor
249,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Triangelhalsduk för flickor

249,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Här är den perfekta presenten till den speciella lilla flickan i ditt liv! Triangle-scarfen är en oumbärlig accessoar som håller henne varm och snygg hela vintern. Den är tillverkad av de mjukaste materialen och är superfärgglad och rolig. Hon kommer att älska att bära den vart hon än går!
Matériau

Polyester

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Triangelhalsduk för flickor

Den triangulära halsduken är ett måste för unga tjejer som vill ha en trendig och sofistikerad look

Den unika triangulära designen gör den lätt att linda runt halsen och skapar en elegant och modern lager-på-lager-effekt.

En härlig liten stil!

Den här sjalen för småflickor är perfekt för att ge en touch av stil till alla outfits. Den är tillverkad av ett mjukt, lätt tyg som är enkelt att bära och mycket bekvämt.

Den triangulära formen gör att den kan bäras på många olika sätt, och de färgglada färgerna kommer garanterat att sticka ut.

Välj din färg!

En liten flickas bästa vän i det kalla vädret är hennes halsduk. Triangelhalsduken är den perfekta accessoaren för att hålla din lilla flicka varm och snygg hela vintern lång.

Halsduken är tillverkad i ett mjukt och skönt material som känns skönt mot hennes hud. Den är också super söt, med ett trendigt triangelmönster som hon kommer att älska att visa upp för sina vänner.