fyra halsdukar som viks korsvis och läggs ut parvis, var och en med en teddybjörn i ena änden. Färgerna är rosa, grå, brun och gul
Tjejhalsduk i plysch med nallebjörn för barn
215,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Tjejhalsduk i plysch med nallebjörn för barn

215,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Letar du efter en mysig och söt halsduk till ditt barn? Då ska du inte leta längre än till denna halsduk i plysch med en liten björn! Denna halsduk kommer att hålla ditt barn varmt och snyggt hela vintern. Detaljerna med teddybjörnen är alldeles för gulliga och materialet är ultramjukt.
Saison

Hiver

Materiau

Peluche

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Tjejhalsduk i plysch med nallebjörn för barn

Den härliga och mjuka halsduken med nallebjörn för barn kommer att ge en touch av värme och stil till din lilla flickas garderob.

Ditt barn kommer att älska att mysa i denna mjuka och gosiga halsduk, som får henne att känna sig trygg och säker under hela dagen.

Söt teddybjörn!

Letar du efter en mysig och gosig halsduk till ditt lilla barn? Denna Plyschiga halsduk med nallebjörn för barn är den perfekta accessoaren för att hålla dem varma hela vintern lång! Den här halsduken är tillverkad av mjukt, fluffigt tyg och kommer snabbt att bli en favorit.

Detaljen med fluffig björn är helt enkelt bedårande, och ditt barn kommer att älska att kunna mysa med sin nya bästa vän. Oavsett om han är på väg till lekplatsen eller skolan kommer den här halsduken att ge honom extra värme och stil.

En varm vinter!

Letar du efter en bekväm och gosig bärsjal till din lilla älskling? Då behöver du inte leta längre än till vår fluffiga björnhalsduk!

Den här supermjuka halsduken håller ditt barn varmt och skönt hela vintern, och den bedårande teddybjörnsdesignen får dem att se tuggiga ut också!